Bourbon trail dag 4

Bourbon trail dag 4

Dagen började med en dryg timmes körning i bilen varav den sista biten gick på smala krokiga vägar där det knappt gick att mötas. Väl framme möts vi av en mysig dalgång där Makers Mark ligger. Hela området är naturskönt och det är synd att vi är här innan träden blommar. Vi lär oss att etiketterna trycks på plats och alla flaskor doppas för hand. Det var en bra tur på rätt nivå som vi avslutade med att handdoppa våra egna flaskor.

Limestone Branch Destillery är ett litet destillery vi inte ville missa och vad rätt vi hade. Vi fick ett grymt mottagande med massor av detaljer, goda bourbon (även experimentella) och även träffa master destiller Steve Beam. De har små pannor som de kör långsamt som kan ses på bilderna nedan. Vi fick smaka direkt det som kom ut och det var riktigt sött!

Vi tänkte stanna på Willet men de var stängda pga personutbildning.

Heaven Hill var nästa stopp och här tog vi connesour tour som vi var ensamma på och fick då fullt fokus från Herb. Där fick vi testa igenom deras olika varumärken och klart bäst var deras 14y William Heavenhill.

Vi hann med ett kort stopp på Great Flood Brewery för några tasters.

Vi åt middag på Brazeiros som är en köttrestaurang där man vänder en lapp om man önskar mer mat. Väldigt gott kött men också väldigt lätt att äta lite för mycket.

Kommentarer är stängda.