FoBAB 2018 – dag 2

FoBAB 2018 – dag 2

Idag är det ännu sämre väder med snöblandat regn och nästan nollgradigt. Trots detta är kön ännu längre. Då vi redan testat de som tar slut först väljer vi att komma tio minuter innan öppning. Insläppet går smidigt så redan fem minuter över är vi inne i värmen.

Som ni ser på bilden ovan är det lagomt med plats första timmen. Att det är mer folk på lördag märks och när vanliga insläppet öppnar kommer det verkligen att märkas men mer om det senare.

Vi testade självklart om de bästa från igår men hittade även nya godsaker. De nya jag hittade var Goose Islands Bourbon County Stout Vanilla, Bourbon County Stout Orange, Bourbon County Stout Reserve & Saturday av 18th Street Brewery. Om bara dessa gick att köpa hemma!

Dags för prisutdelningen och nu var det packat med ölintresserade så om man ska gå bara en dag, gå på fredag så kan enklare ta sig fram och prova öl.

Många kategorier men prisutdelningen gick väldigt smidigt och det var bara några få vi hade missat och det nu var kö till. Den som vann Best of show var Fundamental Obervation från Bottle Magic Brewing.

Nedan följare alla vinnare i de olika kategorierna.

Cider / Mead

Wild Beer (Sour w/ Fruit)

Wild Beer (Sour)

Wild Beer (Brett)

Specialty Experimental Beer

Fruit Beer

Strong / Dark Beer

Strong Pale Beer

Classic Beer Style

Barleywine / Wheatwine

Specialty Strong Porter / Stout

Strong Porter / Stout

Best of Show Runner-Up

Efter två dagar och hundraåttioåtta öl avslutade vi kvällen med en trevlig middag med vänner.

Kommentarer är stängda.