Bourbon trail sammanfattning

Bourbon trail sammanfattning

Då har man hunnit landa i vardagen ett kort stund innan påsk. Jag har nog inte smält allt ännu men har fått en mycket bättre bild av bourbon & branschen. Var det en resa värd att göra? Ja definitivt. Kommer jag göra om den? Ja förhoppningsvis men då komner den inte vara lika omfattande. Skulle jag gjort något annorlunda? Möjligtvis provat ännu fler bourbons och åkt närmare sommaren.

För er som fortfarande är tveksam till bourbon så är rådet att smaka på fler och kliva upp ett steg från de alltså enklaste. De passar till drinkar men jag upplever de som blaskiga och smaklösa om man ska dricka rent.

Tyvärr är inte utbudet på Systembolaget så stort men det växer vilket är kul. Om ni vill prova på något nytt så rekommenderar jag Michter’s US*1 Kentucky Straight Bourbon(99903), Blanton’s Stright from the barrel(86626), Basil Haydens’s(40181), Four Roses single barrel(85091), Knob Creek(479) och Maker’s 46(40259).

Bästa tur: Michter’s

Bästa bourbon: William Heavenhill 14y

Mysigast omgivning; Maker’s Mark

Bästa bryggeri: 3F

Om ni planerar en resa eller helt enkelt funderar på något så är ni välkomna att höra av er.

Slutligen vill jag tacka alla trevliga människor vi träffade och min sambo som gjorde denna resa möjlig.

Kommentarer är stängda.